IniciNoticiesCulturaPENÚLTIMA NIT DE CINEMA A LA FRESCA AMB LA PROJECCIÓ DE LA...

PENÚLTIMA NIT DE CINEMA A LA FRESCA AMB LA PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA “PARÍS, JE T’AIME”.

parisRecta final de les sessions de cinema a la fresca que l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé organitza tots els dimarts d’aquest mes de juliol a la nit. La particularitat és que la pel·lícula de cada setmana manté relació amb un continent diferent. La penúltima sessió prevista per aquesta nit té com a protagonista la ciutat de l’amor i la llum i la proposta cinematogràfica escollida és “Paris, je t’aime”.

És una comèdia romàntica, de dues hores de durada i que es projectarà doblada al castellà. El film mostra París vist a través dels ulls dels directors més prestigiosos, cadascun dels quals explica una història ambientada en un indret de la ciutat francesa. El resultat: un calidoscopi d’imatges sobre l’alegria, la separació, els retrobaments i, sobretot, l’amor.

“Paris, je t’aime” es projectarà avui, a partir de les 10 del vespre, a la plaça del poeta Miquel Martí i Pol, davant del Teatre Clavé. L’entrada és gratuïta.

L’última projecció de cinema a la fresca serà dimarts vinent, amb la pel·lícula “Mary and Max”, d’Adam Elliot. Recordem que aquest cicle d’estiu està organitzat per l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé.