IniciNoticiesEntitatsAQUEST VESPRE S’OBREN LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR EN EL TORNEIG D’ESTIU “BITLLES...

AQUEST VESPRE S’OBREN LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR EN EL TORNEIG D’ESTIU “BITLLES A LA FRESCA” 2013, ORGANITZAT PEL GRUP DE BITLLES CATALANES LA PENYA DEL BISTEC.

Foto: Amador Garcia
Foto: Amador Garcia

Avui a les 9 del vespre s’obren les inscripcions per participar en el torneig d’estiu “Bitlles a la fresca” 2013, organitzat per l’equip de bitlles catalanes La Penya del Bistec. Els equips tenen temps d’inscriure’s fins el dia 4 d’agost a les 9 del vespre enviant un correu electrònic a l’adreça bitllesalafresca@lapenyadelbistec.com , si no s’acaben abans les places, tal i com ha passat els últims anys. En el moment d’apuntar-se cal donar el nom de l’equip i dels seus jugadors, assignar-ne un com a delegat i deixar un telèfon i una adreça de correu electrònic de contacte.

Enguany es manté el límit de 30 equips participants, els quals han d’estar formats per un mínim de 5 jugadors i un màxim de 8. El preu de la inscripció és de 5 euros per persona, que es faran efectius el primer dia de competició. Quim Caballé, membre de l’organització, recomana a la gent que hi vulgui participar, que faci aviat la inscripció.

bitlles a la fresca 1

El funcionament del torneig serà el mateix que els últims anys, amb dues categories: una d’equips federats i una altra de “no federats”. La novetat d’enguany, però, és que hi ha dues noves categories per els més petits. Ho explica Quim Caballé.

bitlles a la fresca 2

Com cada any es repartiran diversos premis, tant individuals com col·lectius. I l’últim dia de torneig es farà una botifarrada gratuïta per tots els participants. Aquells que no hi hagin participat directament, també podran gaudir del sopar al preu de 3 euros per persona.

El torneig de “Bitlles a la fresca 2013” se celebrarà la setmana del 5 al 9 d’agost al Parc de la Sardana. L’objectiu és que petits i grans passin una bona estona les primeres nits del mes d’agost, que és quan molta gent comença les vacances d’estiu.

Per més informació sobre l’activitat podeu consultar la pàgina web www.lapenyadelbistec.com i el perfil de la xarxa social Facebook “Bitlles a la Fresca La Penya del Bistec”.

ÚLTIMES NOTÍCIES