IniciNoticiesEntitatsL’ANC DE TORDERA PRESENTA AQUEST VESPRE LA VIA CATALANA A LA BIBLIOTECA

L’ANC DE TORDERA PRESENTA AQUEST VESPRE LA VIA CATALANA A LA BIBLIOTECA

logoviaAquest vespre, la delegació a Tordera de Assemblea Nacional Catalana presenta a la biblioteca la Via Catalana, la cadena humana que es farà l’11 de setembre. L’objectiu de l’organització és deixar clar quina és la voluntat majoritària i democràtica del poble català. L’acte començarà a dos quarts de 8 del vespre i comptarà amb la presència del Sr. Xavier Ponsdomènech, coordinador de la campanya al Maresme i el Barcelonès Nord. El portaveu de l’ANC a Tordera, Jordi Caupena, explica en què consisteix la presentació.

presentació via 1

Per poder participar en la cadena humana s’ha d’entrar a la web de la Via Catalana (http://via.assemblea.cat) i clicar a inscripcions. L’inscrit haurà d’omplir un formulari i a partir del seu codi postal li quedarà assignat el punt que cobrirà de la cadena, segons la proximitat geogràfica i la disponibilitat. Per grups de més de 5 persones us podeu apuntar a tordera@assemblea.cat. Per altra banda, Caupena detalla altres maneres per inscriure’s al tram que passa per Tordera.

presentació via 2

Des de l’organització es demana com a mínim 5.700 persones per cobrir els 6 quilòmetres de la NII que corresponen a la Via Catalana en el nostre municipi. Jordi Caupena, portaveu de l’ANC a Tordera, insta als torderencs i torderenques a apuntar-se de forma oficial a la cadena humana per la independència.

presentació via 3

L’ANC també ha posat a la venda la samarreta oficial de la Via Catalana per l’11 de setembre. Durant l’acte d’aquesta tarda, aquells que ho vulguin, la podran adquirir al preu de 10 euros. La samarreta porta dibuixat un metre amb la inscripció “Un metre més a prop de la llibertat”. Així mateix, aprofitant que els gegants de Tordera celebren els seus 25 anys demà dissabte, l’Assemblea muntarà una parada a la Plaça de l’Església on es podrà signar un vot per la independència i es podrà comprar la samarreta de la Via Catalana. L’acte de presentació a Tordera de la Via Catalana està organitzat per la delegació de l’ANC a la nostra població. L’entrada és lliure i es durà a terme avui, a dos quarts de 8 del vespre, a la sala d’actes de la biblioteca.