IniciNoticiesCulturaTORDERA ACULL DEMÀ UNA SEMIFINAL DEL CONCURS RAP MARESME

TORDERA ACULL DEMÀ UNA SEMIFINAL DEL CONCURS RAP MARESME

Rap_Maresme_La Regidoria de Joventut, d’acord amb ajuntaments de l’Alt Maresme, promouen una nova edició del concurs Rap Maresme que enguany comptarà amb tres modalitats: improvisació, grups de hip-hop i graffiti. Hi podran participar tots els joves del Maresme i rodalies que ho desitgin.

El desenvolupament del concurs estableix que hi haurà dues semifinals i una final distribuïdes entre els municipis participants. A Tordera, al semifinal tindrà lloc demà divendres a partir de les 17:00h, al Prudenci Bertrana. La dinamitzadora, Carme López ens explica com es desenvolupa aquest concurs.

rap maresme

El jurat valorarà especialment l’enginy lingüístic, la fluïdesa verbal, la riquesa en el vocabulari, l’estructura de la rima, la posada en escena i l’actitud del participant, les lletres, l’original i l’impacte visual del grafitti. Tots els joves interessats en participar al concurs poden inscriure’s a l’adreça: rapmaresme@gmail.com. Per a més informació sobre el desenvolupament del concurs podeu consultar les bases Reguladores del concurs Rap Maresme.