IniciNoticiesEducacióCONTINUA OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE BEQUES DE LLIBRES I MENJADOR ESCOLAR PER...

CONTINUA OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE BEQUES DE LLIBRES I MENJADOR ESCOLAR PER AL CURS VINENT.

02625La regidoria d’Atenció Social informa que continua obert la convocatòria per dues línies d’ajut individual: d’una banda, les beques per a llibres escolars i de l’altra, els ajuts econòmics per al servei de menjador escolar (gestionades pel Consell Comarcal del Maresme). Fins al 12 de juliol està en marxa el període de sol·licitud d’ajuts individuals per a l’adquisició de llibres escolars per al curs vinent.

La convocatòria d’adreça als alumnes empadronats a Tordera dels cursos de P3, P4, P5, Educació Primària i Educació Secundària. Per altra banda, fins al 9 d’agost s’obre el termini per demanar els ajuts individuals de menjador per al curs 2013/2014. La convocatòria està oberta per a alumnes escolaritzats a Tordera i alumnes empadronats a Tordera i escolaritzats al Maresme.
Les beques de menjador, que les gestiona i atorga el Consell Comarcal del Maresme, s’adrecen als alumnes de P3, P4, P5, Educació Primària i Secundària. El regidor de serveis socials, Jordi Camó explica que el 2011 i 2012 es va aprovar més de 300 beques a Tordera.

camo beques 1

A banda d’aquestes beques, Jordi Camó apunta que també disposen de les beques socials que surten directament de fons municipals.

camo beques 2

Les sol·licituds i la documentació que es demana s’ha de lliurar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament, de 9:00h a 14:00h o serveis socials. Per més informació a www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES