IniciNoticiesComerçMÉS D’UN CENTENAR DE PUNTAIRES PARTICIPEN A LA TROBADA TORDERENCA, ORGANITZADA PER...

MÉS D’UN CENTENAR DE PUNTAIRES PARTICIPEN A LA TROBADA TORDERENCA, ORGANITZADA PER L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS TORDERA CENTRE.

2013-07-06 19.16.25Més de 130 puntaires del Maresme, La Selva i altres municipis propers al nostre van participar, aquest passat dissabte, a la 9a Trobada de Puntaires de Tordera, organitzada per l’Associació de Comerciants Tordera Centre. Els carrers Sant Ramón i Ciutadans es van omplir d’aficionades a l’art de les puntes, les quals van mostrar els seus treballs fets a mà. Escoltem el que explicaven algunes de les participants en declaracions a Ràdio Tordera.

puntaires 1

Algunes d’elles fins i tot recordaven els seu inicis amb les puntes de coixí. D’altres explicaven que han adaptat aquesta activitat a objectes que puguin agradar a les noves generacions.

puntaires 2

Tot i que és una activitat típicament femenina, podem trobar alguns homes que també són aficionats a les puntes de coixí.

puntaires 3

L’Associació de Comerciants Tordera Centre organitza la trobada de puntaires amb l’objectiu de promocionar el comerç local i incentivar la gent perquè passegi pel centre del poble. Un piscolabis per a tots els assistents va posar el punt i final a la tarda. En el Tordera en Directe d’avui podran escoltar més puntaires que hi van participar.

ÚLTIMES NOTÍCIES