IniciNoticiesCulturaGRAN ÈXIT DEL 28è FESTIVAL DE DANSA DE L’ESCOLA CRISTINA LLOBET.

GRAN ÈXIT DEL 28è FESTIVAL DE DANSA DE L’ESCOLA CRISTINA LLOBET.

Foto: Diego Tarifa
Foto: Diego Tarifa

La plaça de l’ajuntament de Tordera va quedar petita aquest passat dissabte al vespre en motiu del 28è Festival de Dansa de l’escola Cristina Llobet. Més de 500 persones van gaudir de gairebé dues hores de dansa en les diverses modalitats: clàssic, contemporani, espanyol, flamenc, jazz i hip hop. Un total de 130 alumnes de l’escola van passar per l’escenari per mostrar, en forma d’espectacle, el que han après al llarg del curs. En declaracions a Ràdio Tordera, Cristina Llobet es mostrava molt contenta amb el resultat i destacava l’esforç de les alumnes durant les últimes setmanes, per tal que tot sortís rodat.

balanc festival 1

Cristina Llobet destaca la importància del treball de totes aquelles persones que han col·laborat en la preparació del festival.

balanc festival 2

Pares i familiars de les ballarines, així com elles mateixes, es mostren molt contents amb festival. Escoltem el que explicaven alguns d’ells dissabte a la nit un cop acabat.

balanc festival 3

L’escola de dansa Cristina Llobet compta actualment amb 147 alumnes d’entre 3 i 30 anys. El programa “Tordera en directe” de demà està dedicat íntegrament al festival d’aquest passat dissabte.