IniciNoticiesEducacióCOMENÇA EL CASAL D’ESTIU DE TORDERA I EL CASAL D’ESTIU D’ANGLÈS, PROMOGUT...

COMENÇA EL CASAL D’ESTIU DE TORDERA I EL CASAL D’ESTIU D’ANGLÈS, PROMOGUT PER LA REGIDORIA DE JOVENTUT.

02997Avui es posa en marxa una nova edició del Casal d’Estiu Municipal organitzat per la Regidoria de Joventut. Aquest any hi participaran més de 200 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.

La regidora de joventut, Eliana Romera avança que el casal d’estiu estarà dedicat a la cultura i tradicions de Tordera.

casal 1

Per desenvolupar aquest projecte educatiu i de lleure l’Ajuntament ha contractat una trentena de monitors.

El Casal d’estiu es durà a terme de l’1 de juliol al 31 de juliol en horari de matí i tarda del 1 al 16 d’agost només matí i es realitzarà un any més a les instal·lacions de l’Escola Ignasi Iglesias, a l’ avinguda dels països catalans.

La Regidoria de Joventut, d’acord amb l’ISCEE, promou per aquest mes de juliol el Casal d’estiu en anglès per a joves de 13 a 16 anys. El Casal d’estiu juvenil, que es presenta aquest any com a prova pilot, serà tot en llengua anglesa i tindrà lloc a partir d’ avui fins al 31 de juliol. Eliana Romera, ha destacat que el Casal d’Estiu es presenta com una opció més assequible i propera per a tots els joves que volen aprofitar l’estiu per millorar el seu anglès de manera intensiva.

casal 2

Una trentena de nois i noies participaran en aquest casal d’estiu en anglès, que es farà al local de l’ ISCEE i al casal de joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES