IniciNoticiesCulturaLA TORDERENCA FELICITA SAGRERA REP HOMENATGE A LA BIBLIOTECA PER ELS SEUS...

LA TORDERENCA FELICITA SAGRERA REP HOMENATGE A LA BIBLIOTECA PER ELS SEUS VERSOS DEDICATS AL POBLE.

Foto: Jordi Romaguera
Foto: Jordi Romaguera

La biblioteca de Tordera es va emocionar, el passat divendres a la tarda, amb la presentació de “La Capsa dels records”, un acte centrat en la vida i l’obra de la torderenca Felicita Sagrera. Els seus versos, marcats per les vivències i els records, van ser els grans protagonistes. En declaracions a Ràdio Tordera, ella mateixa ens explica com li va néixer l’afició per l’escriptura i, en especial, per la poesia.

felicita 1

La Felicita Sagrera es descriu com una aficionada a la literatura i ens detalla de què parla en el seu llibre “Vivències de Tordera”.

felicita 2

D’aquest llibre, la biblioteca de Tordera ha escollit el poema “El meu poble” per incloure’l a la guia de recursos comarcal, que cada any presenten per Sant Jordi les biblioteques municipals del Maresme i que enguany està dedicada a la poesia. Amb el títol “El Maresme en vers”, les biblioteques conviden a conèixer la comarca, els seus pobles i la  seva gent a través dels ulls dels seus poetes. Cada poesia, a més, va acompanyada d’una il·lustració relacionada, que en el cas de la poesia de la Felicita per Tordera, la van fer els alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Brianxa del curs passat. L’autora ens parla del poema i ens recita les dues primeres estrofes.

felicita 3

La Felicita Sagrera es mostrava molt contenta amb l’homenatge de divendres. També avançava que ara està treballant amb contes de quan era petita.

felicita 4

La guia de recursos comarcals de les Biblioteques Municipals del Maresme, com a novetat d’aquest 2013, a més de trobar-la en el ja habitual format paper, també es publica en versió digital, en una aplicació gratuïta, accessible des de telèfons mòbils i tauletes.

ÚLTIMES NOTÍCIES