IniciNoticiesComerçEL COMERÇ DE TORDERA SURT AL CARRER EL PROPER DISSABTE.

EL COMERÇ DE TORDERA SURT AL CARRER EL PROPER DISSABTE.

00376Amb l’objectiu de dinamitzar els carrers, que afavoreixi el dinamisme i el moviment comercial, està previst que aquest dissabte, dia 22, les botigues treguin la parada al carrer i que les que no estiguin en la zona d’influència del nucli antic puguin muntar-hi parada (Sant Ramon i Ciutadans).

Tal com es va fer amb la fira Estelània del passat 1 de juny, dissabte 22 els carrers s’amenitzaran amb l’organització de tallers d’artesania, dibuix i pintura a càrrec de l’Associació de comerciants Tordera Centre, el col·lectiu “L’obridor” i l’esplai el Garbell. Durant el matí, d’11:00h a 13:00h, hi haurà un taller de tinta xina i pintura amb bales, a la plaça de l’Església. Durant el matí també es farà un taller de collarets amb paper reciclat, a la parada de Lúdics.

A la tarda, a partir de les 17:h, es farà un taller de pany de porta i decoració de banderoles per a tots el públics, a la plaça de les Cols. També, a la parada de Lúdics, organitzaran un taller d’origamis. A partir de les 17 h i per a aficionats a la pintura, a la plaça de l’Església, hi haurà una sessió de pintura a l’aire lliure per a adults (per participar caldrà que els interessats es portin el material de pintura). El coordinador del govern, Josep Llorens assegura que aquesta iniciativa forma part d’ un projecte per dinamitzar el centre històric.

llorens fira

La botiga al carrer del proper dissabte començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 20:30 h.

ÚLTIMES NOTÍCIES