IniciNoticiesEducacióS’OBRE LA CONVOCATÒRIA DE BEQUES DE LLIBRES I MENJADOR ESCOLAR PER AL...

S’OBRE LA CONVOCATÒRIA DE BEQUES DE LLIBRES I MENJADOR ESCOLAR PER AL CURS VINENT.

GLa regidoria d’Atenció Social informa que s’ha obert la convocatòria per dues línies d’ajut individual: d’una banda, les beques per a llibres escolars i de l’altra, els ajuts econòmics per al servei de menjador escolar (gestionades pel Consell Comarcal del Maresme). Des del 10 de juny fins al 12 de juliol s’obre el període de sol·licitud d’ajuts individuals per a l’adquisició de llibres escolars per al curs vinent.

La convocatòria d’adreça als alumnes empadronats a Tordera dels cursos de P3, P4, P5, Educació Primària i Educació Secundària. Per altra banda, des del 10 de juny i fins al 9 d’agost s’obre el termini per demanar els ajuts individuals de menjador per al curs 2013/2014. La convocatòria està oberta per a alumnes escolaritzats a Tordera i alumnes empadronats a Tordera i escolaritzats al Maresme.

Les beques de menjador, que les gestiona i atorga el Consell Comarcal del Maresme, s’adrecen als alumnes de P3, P4, P5, Educació Primària i Secundària. El regidor de serveis socials, Jordi Camó explica que el 2011 i 2012 es va aprovar més de 300 beques a Tordera.

camo beques 1

A banda d’ aquestes beques, Jordi Camó apunta que també disposen de les beques socials que surten directament de fons municipals.

camo beques 2

Les sol·licituds i la documentació que es demana s’ha de lliurar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament, de 9:00h a 14:00h o serveis socials. Per més informació a www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES