IniciNoticiesEducacióLA REGIDORIA DE JOVENTUT ORGANITZA EL PRIMER CASAL D’ESTIU EN ANGLÈS PER...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT ORGANITZA EL PRIMER CASAL D’ESTIU EN ANGLÈS PER A JOVES.

logo-english-summer-schoolLa Regidoria de Joventut, d’acord amb l’ISCEE, promou per aquest mes de juliol el Casal d’estiu en anglès per a joves de 13 a 16 anys. El Casal d’estiu juvenil, que es presenta aquest any com a prova pilot, serà tot en llengua anglesa i tindrà lloc de l’1 al 31 de juliol, de 9:00h a 13:00h, a la seu de l’ISCCE i al Casal de Joves.

Aquesta iniciativa arriba després que la Regidoria de Joventut s’hagi vist obligada a suspendre les beques d’aprenentatge d’anglès al Glouscestershire College per manca de demanda. Ho explica la regidora de joventut, Eliana Romera

casal angles 1

Davant d’aquest fet i amb la voluntat de seguir apostant per la formació en llengua estrangera Eliana Romera, ha destacat que el Casal d’Estiu es presenta com una opció més assequible i propera per a tots els joves que volen aprofitar l’estiu per millorar el seu anglès de manera intensiva.

casal angles 2

Tots els joves nascuts entre le 1997 i el 2000 ja poden formalitzar la seva inscripció a l’ISCCE (Camí Ral, 60, de 17:00h a 20:00h). Les places són limitades. La quota del casal per a tot el mes és de 150€.

ÚLTIMES NOTÍCIES