IniciNoticiesCulturaTORDERA ES PREPARA PER ACOLLIR LA FIRA ESTELÀNIA DEDICADA AL MOVIMENT INDEPENDENTISTA.

TORDERA ES PREPARA PER ACOLLIR LA FIRA ESTELÀNIA DEDICADA AL MOVIMENT INDEPENDENTISTA.

estelaniaTordera acollirà el proper dissabte 1 de juny la Fira Estelània, una fira itinerant, de caire participatiu, festiu i reivindicatiu  que uneix en un mateix espai les entitats i associacions, projectes, artesans i empreses a l’entorn del moviment independentista.

La Fira, que s’organitzarà a l’entorn de la plaça Església i els carrers del nucli antic, acollirà parades de gastronomia, llibres, artesania i tota mena de productes independentistes. A més, durant tot el dia tindran lloc diferents activitats lúdiques i festives per amenitzar la jornada que s’organitzaran d’acord amb el Consell de Cultura i les entitats locals.

L’Estelània es planteja també com a iniciativa de promoció i dinamització del nucli antic de Tordera, una eina més que s’ofereix a  comerciants, artesans i entitats per donar-se a conèixer i ofertar els seus productes entre els visitants. Ho explica el regidor de cultura, Josep Llorens.

estelània 1

Les entitats que vulguin participar amb alguna activitat concreta, així com els comerciants i artesans que vulguin ser presents a la Fira a través d’una parada pròpia o amb la botiga al carrer,  i les persones que a títol particular i voluntari vulguin col·laborar en les tasques d’organització, poden sol·licitar-ho a la pàgina www.tordera.cat.

estelània 2

La Fira Estelània, que rep el suport de l’Associació de Municipis per la Independència de la qual l’Ajuntament en forma part, té previst moure’s pel territori català durant els pròxims mesos. De moment, la Fira ja ha passat per Arenys de Munt, aquest cap de setmana s’instal·larà a Tarrega i properament ho farà a d’altres poblacions com ara Igualada, Roquetes o Sant Martí de Tous.

ÚLTIMES NOTÍCIES