IniciNoticiesEducacióLA RESIDÈNCIA CAN COMTE I L’ESCOLA SERRA DE MIRALLES ORGANITZEN UN CONCURS...

LA RESIDÈNCIA CAN COMTE I L’ESCOLA SERRA DE MIRALLES ORGANITZEN UN CONCURS DE TAULES DE MULTIPLICAR.

compteserramirallesLa Residència Can Comte -a través de l’àrea de Psicologia-  i l’Escola Serra de Miralles han organitzat el primer concurs de taules de multiplicar entre avis i nens.

La competició s’ha dut a terme en dues eliminatòries que ha enfrontat vuit avis i vuit alumnes. La primera va tenir lloc el dia 4 de maig, i el passat dimarts va tenir lloc la segona i última fase. La tutora de 3è de l’escola Serra de Miralles, Clara Fontbona explica el funcionament d’ aquest concurs.

concurs multiplicar 1

Les taules de multiplicar són un  recurs important per mantenir activa l’àrea de memòria en els residents de Can Comte i un estímul com a eina de treball per els nens dins del programa escolar. A més, el projecte es planteja com una eina d’interacció de dues generacions allunyades en el temps ja que la diferència d’edat que entre ambdós grups és de gairebé 80 anys.

Clara Fontbona assegura que l’experiència ha estat molt positiva per les dues parts.

concurs multiplicar 2

L’èxit de la primera edició del concurs de taules de multiplicar entre  avis i nens anima a les dues parts a repetir l’experiència en properes ocasions.