IniciNoticiesCulturaTORDERA CELEBRA L’APLEC DE SANT PONÇ AMB LES ACTIVITATS TRADICIONALS I UN...

TORDERA CELEBRA L’APLEC DE SANT PONÇ AMB LES ACTIVITATS TRADICIONALS I UN GRAN ÈXIT DE PÚBLIC. L’ARROSSADA POPULAR QUE PREPARA CADA ANY LA COMISSIÓ DE FESTES VA REPARTIR FINS A 2000 RACIONS D’ARRÒS.

santponçCentenars de torderencs i torderenques van ser fidels al tradicional aplec de Sant Ponç i, acompanyats pel bon temps, van gaudir aquest passat dissabtede les activitats celebrades al paratge de l’ermita. A més, el fet de coincidir amb el cap de setmana, va fer que l’assistència de públic fos encara més nombrosa que altres anys i el dia molt més festiu.

La jornada va començar, com cada any, amb l’Ofici Solemne i la benedicció de les roses, que en aquesta ocasió va ser presidit pel Bisbe de Girona, Francesc Pardo.Escoltem-lo en declaracions a Ràdio Tordera.

bisbe sant ponç

Els cants de la coral de la parròquia i la processó per l’esplanada de l’ermita amb els gegants, vestits de gala amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la colla de geganters i grallers de Tordera, van adornar un matí que va finalitzar amb l’arrossada popular, organitzada per la Comissió de Festes. Tot un èxit, ja que es van repartir 2000 racions d’arròs. Escoltem la regidora de festes M. Àngels Cayró.

balanç st ponç

A la tarda, l’audició de sardanes amb la cobla Costa Brava va posar el punt i final a l’aplec de Sant Ponç 2013. Recordem que tots els actes estaven organitzats per la Comissió de Festes i la Regidoria de Festes i que, durant tot el dia, hi va haver servei de transport continu i gratuït des de Tordera fins a Sant Ponç.

ÚLTIMES NOTÍCIES