IniciNoticiesCulturaL’ESCOLA DE MÚSICA DEL TEATRE CLAVÉ PARTICIPA EN EL CICLE MOMENTS MUSICALS...

L’ESCOLA DE MÚSICA DEL TEATRE CLAVÉ PARTICIPA EN EL CICLE MOMENTS MUSICALS DE LES ESCOLES DE MÚSICA DEL MARESME.

mmescoles_1El Teatre Clavé acull avui un concert inclòs dins dels XIV Moments Musicals de les Escoles de Música del Maresme.

Des de la creació dels Moments Musicals, fa catorze anys, l’Escola de Música del Teatre Clavé s’ha involucrat en aquesta iniciativa i enguany no és una excepció. La participació es concreta en dos sentits: d’una banda, alumnes de l’Escola de Música del Teatre Clavé participen alguns dels concerts que es duen a terme durant el mes de maig a diferents escoles de música del Maresme i, d’una altra banda; el Teatre Clavé acull un d’aquests concerts.

A banda d’aquest concert, el cicle Moments Musicals també fa parada durant el mes de maig a les escoles municipals de música de Premià de Mar, de Vilassar de Dalt, de Llavaneres, d’Arenys de Mar; les escoles de música L’Oriola de Sant Vicenç de Montalt, Can Llobet de Calella; i Masafrets, Imma Planas, Liceu i El Carreró de Mataró. La cloenda de la catorzena edició dels Moments Musicals serà el dissabte 1 de juny a les 11:00h a l’Aula de Música de Vilassar de Mar.

Els Moments Musicals de les escoles tenen entre els seus objectius oferir l’oportunitat als alumnes que acaben nivell elemental o s’inicien en el grau mitjà de fer audicions en diferents municipis i compartir-les amb alumnes de diverses escoles de música. Escoltem el cap de l’escola de música del Clavé, Medin Peiron.

medin peiron

El concert serà avui a les 7 de la tarda a l’Auditori del Teatre Clavé i comptarà amb l’actuació dels alumnes de les escoles de música d’Arenys de Mar, de Llavaneres, Can Llobet de Calella i Imma Planas de Mataró. El concert està obert a tothom i l’entrada és gratuïta.