IniciNoticiesEducació540 ESCOLARS DE TORDERA HAN PARTICIPAT AQUEST ANY EN EL CURS D’EDUCACIÓ...

540 ESCOLARS DE TORDERA HAN PARTICIPAT AQUEST ANY EN EL CURS D’EDUCACIÓ VIÀRIA IMPULSAT PER LA POLICIA LOCAL.

2013-05-09 11 05 16Les regidories d’Ensenyament i Seguretat de Tordera han realitzat aquest matí la cloenda del curs d’educació viària, que enguany compleix 11 anys. En aquesta edició, el curs s’ha adreçat a 540 alumnes del cursos de primer, tercer i cinquè de primària de les escoles de Tordera, que durant aquest mesos han rebut classes teòriques i pràctiques sobre circulació i seguretat viària. La festa que s’ha realitzat al pati a la pista de l’ amistat ha consistit amb una xocolatada per tots els alumnes, animació musical i l’entrega de premis del concurs de dibuix d’educació vial. Entre els escolars de 1r primària els guardonats han estat en primer lloc Anna Tous de l’escola Vedruna, el segon per Aniol Brunet també del Vedruna i el tercer per Anna Salgado de l’escola Serra de Miralles.

El grup de 3r primària els premiats són Kenia Sánchez del Serra de Miralles, el segon lloc per Gerard Diaz de l’escola Brianxa i finalment Naiara Rodríguez de l’escola Ignasi Iglesias.

Finalment, el grup de 5è de primària la primera posició ha estat per Patricia Quero del Vedruna, Sara Sedeño de l’escola Ignasi Iglesias i el tercer lloc per Guillem Leiva de l’escola la Roureda.

El curs que es repetirà l’any vinent, té l’objectiu de conscienciar la mainada torderenca sobre temes de seguretat vial i com han d’actuar tant els vianants com els conductors davant les senyals de trànsit.

ÚLTIMES NOTÍCIES