IniciNoticiesEducacióMÉS DE 500 ALUMNES PARTICIPARAN DEMÀ A LA CLOENDA DEL CURS D’EDUCACIÓ...

MÉS DE 500 ALUMNES PARTICIPARAN DEMÀ A LA CLOENDA DEL CURS D’EDUCACIÓ VIÀRIA.

03264540 alumnes participaran dijous a la cloenda del curs d’educació vial que des del setembre s’ha impartit als cursos de primer, tercer i cinquè de primària de les escoles de Tordera.

Durant el curs els alumnes han après, de manera teòrica i a base de jocs, les principals normes de seguretat a la via pública, així com les actituds cíviques que cal fomentar quan anem a peu o amb bicicleta. Els alumnes de primer, a més, han fet una sortida per posar en pràctica allò que han après a classe sobretot a l’hora de creuar els carrers pels passos de vianants amb guàrdia o sense guàrdia, passar per les voreres, estar atents als senyals de perill, etc. La regidora de seguretat, Silvia Català explica el desenvolupament d’aquest curs.

curs educacio vial 1

La cloenda del curs d’educació vial tindrà lloc dijous, durant el matí, a la pista l’Amistat i estarà amenitzada per actuacions, una xocolatada i el repartiment de premis del concurs de dibuix. Silvia Català assegura que el curs dóna uns resultats molt positius entre els nens.

curs educacio vial 2

Aquest és l’onzè any consecutiu que la Policia Local, a través d’un agent de proximitat, organitza aquest curs a les escoles de Tordera.