IniciNoticiesEducacióDUES ALUMNES TORDERENQUES QUEDEN SELECCIONADES PER LA SEMIFINAL DEL CERTAMEN NACIONAL INFANTIL...

DUES ALUMNES TORDERENQUES QUEDEN SELECCIONADES PER LA SEMIFINAL DEL CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL EN VEU ALTA.

IMG_0030Dues alumnes de Tordera participaran a la semifinal del IX Certamen Nacional Infantil I Juvenil de Lectura en Veu Alta. El passat dilluns, es van fer el quarts de final del certamen dels sectors territorials del Maresme i del Vallès Oriental, en un acte celebrat al Foment Mataroní de Mataró, on participaven representants de diverses escoles de Tordera: La Roureda, Serra de Miralles, Ignasi Iglesias, i també l’Institut Lluís Companys.

Prèviament, cada centre havia seleccionat els seus representats en les diverses categories. Enguany, les lectures de les categories de cicle mitjà i superior eren poemes de Joana  Raspall en honor a aquesta poetessa que aviat  celebrarà el seu centenari de vida.

Un cop el jurat va fer el sorteig de l’ordre i la lectura, els alumnes candidats van llegir els poemes i textos corresponents. L’acte va finalitzar amb el veredicte del jurat que va seleccionar, entre altres finalistes, dues alumnes de Tordera. En la Categoria per alumnes de cicle mitjà hi haurà la Nerea Linares de 3è de primària de L’Escola La Roureda i de la categoria per alumnes de cicle superior hi participarà l’Iria Fernández de 6è de primària de l’Escola Ignasi Iglesias.

Aquestes dues alumnes han quedat seleccionades per participar a la semifinal del certamen que tindrà lloc el dia 24 de maig al Caixa Fòrum de Barcelona. En aquesta semifinal participaran els finalistes dels quarts de final dels sector del Maresme-Vallès Oriental, Catalunya Central i Baix Llobregat.