IniciNoticiesEducacióCOMENÇA EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ PER ALS CURSOS DE LLAR D’INFANTS.

COMENÇA EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ PER ALS CURSOS DE LLAR D’INFANTS.

03244Fins al 17 de maig s’ha obert període de preinscripció per als cursos de llar d’infants. Aquest any només es podrà presentar una inscripció per alumne a la llar que els pares/tutors escullin en primera opció. En el mateix full d’inscripció caldrà especificar les següents opcions en cas de no obtenir plaça en la llar de primera preferència. Ho explica la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro

cayro preinscripcio 1

Els fulls de sol·licitud normalitzat es podran demanar a les mateixes llar d’infants o bé descarregar-les des d’aquest espai. La publicació de les llistes baremades de sol·licituds es publicaran el 27 de maig.

El termini per a presentar reclamacions serà del 28 al 30 de maig, mentre que la publicació de les llistes definitives d’alumnat admès serà el 5 de juny. La matrícula haurà de formalitzar-se entre el 10 i el 14 de juny. Maria Angels Cayro apunta que la crisi econòmica ha fet disminuir, en els darrers anys, la demanda de places de llar d’infants a Tordera.

cayro preinscripcio 2

Els cursos de llar d’infants formen part de l’educació infantil no obligatòria i s’adreça a nens i nenes de 0 (des de les 16 setmanes) fins als dos anys.

A Tordera podeu trobar la llar d’infants municipal el Niu, gestionada per la Fundació Pere Tarres, la llar d’infants Petits Vedruna i la llar d’infants de l’escola Brianxa (a partir de llar 1).

ÚLTIMES NOTÍCIES