IniciNoticiesCulturaL’ESCOLA DE DANSA CRISTINA LLOBET CELEBRA, AMB GRAN ÈXIT DE PÚBLIC, L’ACTIVITAT...

L’ESCOLA DE DANSA CRISTINA LLOBET CELEBRA, AMB GRAN ÈXIT DE PÚBLIC, L’ACTIVITAT “DANSEM PER EL NOSTRE POBLE”. L’OBJECTIU ERA CELEBRAR DE MANERA ESPECIAL EL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA.

Foto: Carla Parra
Foto: Carla Parra

L’Escola de Dansa Cristina Llobet va poder celebrar finalment, ahir el matí, l’activitat “Dansem per el nostre poble”, que es va suspendre la setmana passada a causa del mal temps. Es tractava d’un seguit d’actuacions itinerants en diversos punts del municipi en motiu del dia internacional de la dansa. El públic assistent va poder gaudir amb exhibicions de les diverses modalitats. Cristina Llobet es mostrava satisfeta del resultat i explicava, en declaracions a Ràdio Tordera, com havia anat el recorregut.

cristina llobet 1

Aquesta iniciativa no sabia fet mai abans a Tordera. Cristina Llobet destaca com a més especial l’actuació de dansa clàssica al Pont de Ferro.

cristina llobet 2

El recorregut va finalitzar al Parc de la Sardana, amb una ballada conjunta de totes les ballarines i la lectura del manifest del dia de la dansa. Escoltem-lo.

manifest dia de la dansa

A partir d’ara, des de l’escola ja començaran a preparar el festival de final de curs que, com cada any, se celebrarà a la Plaça de l’Església a principis d’estiu.

cristina llobet 3

L’Escola de Dansa Cristina Llobet compta actualment amb 149 alumnes de dansa clàssica, contemporània i espanyols, flamenc, jazz i hip hop.

ÚLTIMES NOTÍCIES