IniciNoticiesEsportsPLE EN VICTÒRIES DELS EQUIPS TORDERENCS AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA

PLE EN VICTÒRIES DELS EQUIPS TORDERENCS AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA

Foto: CFTordera
Foto: PremsaCFTordera

Bones notícies per l’esport torderenc aquest passat cap de setmana. Tots els primers equips tant amb futbol, bàsquet masculí i femení i hoquei sobre patins han obtingut els tres punts. El primer equip del CPTordera, segueix amb la línea victoriosa, realitzant una segona volta espectacular, que sinó es desinfla, li permetrà a falta de dues jornada per acabar, d’aconseguir el possible ascens de categoria. Aquest dissabte passat victòria per 0-2 davant el Sant Cugat. Els torderencs es troben segons de la primera nacional espanyola. L’hoquei, realitza una aturada aquesta setmana, fins el 18 de maig.

El CFTordera va patir, però els tres punts obligatoris per no perdre les possibles opcions d’ascens, finalment es van quedar a casa, 2-0 davant el Coma Cros diumenge per la tarda. Ara mateix el primer equip del futbol, ocupa la quarta posició de la tercera catalana. La propera jornada es disputarà el diumenge a les 12:00 del migdia, al municipal de Ca la Guido.

Bona jornada també per els equips del CBTordera, pel que fa la secció femenina, es van imposar per 59-48 al Vilassar de Mar. Aquesta setmana jugaran a la pista del Col•legi Cultural Badalona. Amb bàsquet masculí, victòria còmode a la pista del Montmeló per 52-71. Aquesta setmana el primer equip del bàsquet descansa. Recordem que els primers equips del Voleibol i del Futbol Sala, ja han finalitzat les seves corresponents competicions. Amb futbol d’empreses, només el Sant Andreu disputava el seu partit. A casa davant l’Aeroport, van empatar a 3. El torderenc li tocava descans.

ÚLTIMES NOTÍCIES