IniciNoticiesEntitatsEL JUGADOR TORDERENC D’HOQUEI DEL BARÇA, MARC TORRA, FARÀ SERVIR UN ESTIC...

EL JUGADOR TORDERENC D’HOQUEI DEL BARÇA, MARC TORRA, FARÀ SERVIR UN ESTIC ESPECIAL QUE SE SUBHASTARÀ EN BENEFICI DE LA FUNDACIÓ AMICS JOAN PETIT-NENS AMB CÀNCER.

marctorraesticDurant unes setmanes, el jugador torderenc d’hoquei del FC Barcelona, Marc Torra, farà servir un estic especial, que serà subhastat en benefici de la Fundació Amics Joan Petit–Nens amb Càncer, a la Festa-Torneig Joan Petit que se celebrarà el proper dissabte, 25 de maig, a Sant Just Desvern. En Marc l’està provant i espera poder-lo fer servir en els propers partits del seu equip.

L’estic ha estat cedit per la firma Reno, que és la marca que proveeix de material esportiu la secció d’hoquei patins del Barça. Es tracta del popular model “World Champion Special”, modificat seguint les exigències del propi Marc Torra i decorat en exclusiva amb els colors del Barça per l’artista lloretenc Òscar Palmero. L’estic llueix a la part central el logotip de la fundació i altres detalls, com l’escut del FC Barcelona i el logotip amb la inicial i el dorsal del jugador, en color daurat. En declaracions a Ràdio Tordera, Marc Torra explica com li van proposar la idea de jugar amb aquest estic especial.

marc torra 1

Aquesta iniciativa ha estat impulsada pel blog “A kops d’stick” i ha comptat amb la col·laboració de Reno, Hockeyteam.es i del mateix Marc Torra. Assegura que li fa molta il·lusió poder participar directament amb la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer i que tant ell com els seus companys d’equip faran el possible per assistir a la festa el dia 25 de maig.

marc torra 2

La Fundació Amics Joan Petit–Nens amb Càncer és una organització que treballa en benefici de la lluita contra el càncer infantil. La presideix el mític exjugador d’hoquei patins Joan Torner, que va viure la malaltia de prop amb el seu fill. Cada any organitza una festa-torneig de forma itinerant, en la qual hi prenen part centenars de nens i nenes de 3 a 6 anys, integrants del equips d’escola de molts clubs d’hoquei patins d’arreu de Catalunya. En Marc destaca la tasca de la fundació en la batalla dels nens amb càncer.

marc torra 3

La primera edició de la Festa-Torneig Joan Petit es va celebrar al Palau Blaugrana l’any 2001. L’edició d’enguany és la tretzena i es farà al Complex Esportiu de la Bonaigua de Sant Just Desvern, el 25 de maig. A més, tindrà com a padrí el jugador de futbol del Barça Eric Abidal.

A part del torneig d’hoquei d’escoles, que no té caire competitiu i no hi ha guanyadors ni perdedors, la Festa Joan Petit engloba diverses activitats, com tallers i col·loquis destinats a fer conèixer el càncer infantil, la conscienciació social de la malaltia i la seva lluita. A més dels actes culturals i esportius, també se celebrarà una subhasta benèfica, on a part del citat estic de Marc Torra, hi haurà una samarreta i una escultura d’Eric Abidal i una samarreta signada per tots els jugadors d’hoquei del FC Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES