IniciNoticiesEducacióDOS CONTES PRESENTATS PER ALUMNES DE L’ESCOLA IGNASI IGLESIAS SERAN PUBLICATS EN...

DOS CONTES PRESENTATS PER ALUMNES DE L’ESCOLA IGNASI IGLESIAS SERAN PUBLICATS EN EL QUART DISC I LLIBRE PODCAST-CONTES DEL MÓN.

castelleLa historia de la Irut i El concurs de castellers, contes creats i gravats per alumnes de 6è de l’Escola Ignasi Iglesias, són dos dels 24 contes finalistes de la quarta edició del Concurs de Podcast-Contes del món.

En aquesta edició del concurs es van presentar 108 contes i el jurat va seleccionar 50 contes semifinalistes. Després, durant 10 dies, els i les internautes van poder fer la votació popular online per escollir els contes finalistes. Roser Nonell i Alberto Rojo mestres de l’escola Ignasi Iglesias ens parlen sobre el concurs.

podcast 1

Les 24 històries seleccionades seran publicades amb el seu text, dibuix i àudio en el quart llibre i disc de Contes del Món. Una obra col·lectiva en la què hi seran presents centres educatius de parla catalana i un material pedagògic i lúdic en el què podrem escoltar, llegir i sentir històries arrelades als pobles de la Terra narrades per infants i joves.

La directora de l’escola Ignasi Iglesias, Isabel Lazaro ha volgut felicitar els guanyadors.

podcast 2

El concurs de Podcast-Contes del món és una iniciativa que convida a posar les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular de tradició oral. Precisament, el programa Bon Dia Menuts de Ràdio Tordera farà el proper 16 de Maig una edició especial amb els alumnes i mestres participants en aquest projecte.

ÚLTIMES NOTÍCIES