IniciNoticiesEducacióREPRESENTANTS DE LES ESCOLES DE TORDERA PARTICIPARAN EL PROPER 6 DE MAIG...

REPRESENTANTS DE LES ESCOLES DE TORDERA PARTICIPARAN EL PROPER 6 DE MAIG EN ELS QUARTS DE FINALS DEL IX CONCURS DE LECTURA EN VEU ALTA ORGANITZAT PER LA FUNDACIÓ ENCICLOPÈDIA CATALANA.

IMG_0030A tot Catalunya se celebra el IX Concurs de Lectura en Veu Alta, organitzat per  la Fundació enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Representants de les escoles La Roureda, Ignasi Iglesias, d’Hortsavinyà, Serra de Miralles i l’institut Lluís Companys participaran en els quarts de final d’ aquest concurs que es farà, el dilluns 6 de maig al Teatre Foment de Mataró.

Cada escola escull els representants per cadascuna de les categories del concurs de lectura en veu alta.

Des de l’escola la Roureda ens informen que per la categoria de Grumets Vermells (Cicle Mitjà) la representant serà la Nerea Linares de 3r de primària amb la lectura d’uns poemes del llibre “Com el plomissol” de la Joana Raspall.

Per la categoria de Grumets Verds (Cicle Superior) la representant serà la Clàudia Sànchez de 6è de primària amb la lectura d’uns poemes del llibre “Font de Versos” de l’autora Joana Raspall.

Per la categoria de Timoners (Aula d’Acollida) la representant serà la Treysi Chalco de 3r de primària amb un fragment del llibre “Accents” d’autors varis.

Un total de 25 escoles i instituts del Maresme participen enguany en el concurs.

ÚLTIMES NOTÍCIES