IniciNoticiesCulturaAVUI ES PRESENTA EL PROJECTE “RECULL GRÀFIC DE TORDERA” I EL LLIBRE...

AVUI ES PRESENTA EL PROJECTE “RECULL GRÀFIC DE TORDERA” I EL LLIBRE “EL MARESME, ELS POBLES MEDIEVALS DE BARCELONA” A LA BIBLIOTECA.

maresme medievalLa programació especial en motiu de Sant Jordi ofereix avui la presentació del projecte “Recull gràfic de Tordera”, a càrrec de Joan Bou Pla. El mateix autor ens explica que el projecte preveu recollir fotografies entre 1870 i 1979.

Joan Bou 1

Aquesta iniciativa sorgeix de l’editorial F2, especialitzada en aquesta temàtica, on a través de la col·lecció Avanç promouen l’edició de reculls fotogràfics dels pobles de Catalunya. L’editorial ja porta més de 100 llibres editats i actualment treballen a Tordera, Pineda, Arenys de Munt, Arenys de Mar i Calella.

Joan Bou 2

Joan Bou explica que aquesta tarda es farà la presentació del projecte, i el proper 17 Maig es faria la presentació oficial del llibre.

Joan Bou 3

Les fotografies s’han recollit a través de donacions de particulars i d’arxius.  Entre aquest recull gràfic, Joan Bou avança que s’han trobat coses inèdites.

Joan Bou 4

La presentació del projecte “Recull Gràfic de Tordera” començarà a les 7 de la tarda, a la biblioteca de Tordera.

Seguidament començarà la presentació del llibre “ El maresme, els pobles medievals de Barcelona”, de Joaquim Graupera i Graupera.

Aquesta monografia recull l’arquitectura medieval dels pobles del Barcelonès. Inclou una fitxa tècnica del poble acompanyada amb fotografies i l’explicació de les obres arquitectòniques que conté. Ho explica el seu autor, Joaquim Graupera.

maresme medieval

La presentació del llibre i del projecte “Recull gràfic de Tordera” s’ inclouen dins la programació de Sant Jordi 2013.

ÚLTIMES NOTÍCIES