IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE CULTURA VA FER ENTREGA AHIR DELS PREMIS LITERARIS INFANTILS...

LA REGIDORIA DE CULTURA VA FER ENTREGA AHIR DELS PREMIS LITERARIS INFANTILS BARON DE CARLOS.

La Regidoria de Cultura va lliurar ahir a la sala d’actes de la biblioteca els premis del concurs literari infantil de Sant Jordi, premis Baron de Carlos. En la categoria Infantil A (de 6 a 8 anys), modalitat prosa, el primer premi va ser per a Izan Galiano, pel treball “En Bird i en Cuki”.

03259El segon guardonat va ser el conte “La caixa de colors ”, de Àlex Rodriguez. També es va atorgar un accèssit a Arnau Gonzalez per “Un Misteri sota el mar”. En poesia es va premiar en primer lloc a Laia Serramitja  per “Tordera”, en segon lloc a Abril Fernández per “Poema del gos” i finalment un accèssit a Alan Soto per “Oceans”.

En la categoria Infantil B (de 9 a 11 anys), la modalitat de prosa va premiar en primer lloc a Xènia Freixa pel treball “Unes Golfes especials” i en segon lloc a Iria Fernández per “La biblioteca parlant”.

En poesia es va premiar els poemes de Pol Colomer amb “Tordera és especial”, i el segon lloc de Maria Griful pel treball “Una Dama Blanca”. El regidor de Cultura, Josep Llorens recorda que, com cada any, els treballs guanyadors d’aquesta edició dels premis Sant Jordi es presentaran a la Mostra Literària del Maresme, organitzada pel Consell Comarcal.

llorens balanç st jordi

Durant l’acte de lliurament de premis també es van conèixer els guanyadors del Concurs de punts de llibre. En la categoria de 3 a 5 anys es va premiar compartit a Paula Perez i Erola Serra, en la categoria de 6 a 10 el guanyadors compartits van ser Duna Cardona i Àlex Muñoz, en la categoria  d’11 a 14 anys es va premiar el treball de Yaiza Hernández, la categoria de 15 a 17 va guardonar Cristina Sureda. Els punts de llibre guardonats s’exposaran a la sala d’ exposicions del teatre clavé del 22 d’ abril al 3 de Maig.