IniciNoticiesComerçELS LLIBRETERS PREVEUEN VENDRE 1,4 MILIONS DE LLIBRES PER SANT JORDI.

ELS LLIBRETERS PREVEUEN VENDRE 1,4 MILIONS DE LLIBRES PER SANT JORDI.

llibres sant jordiEl Gremi de Llibreters de Catalunya preveu vendre 1,4 milions de llibres aquest Sant Jordi i mantenir així el volum de facturació de la darrera edició, que va ser de 18,3 milions d’euros. Tot i que la xifra està lluny dels 20 milions d’euros facturats durant els anys anteriors a la crisi, el president del Gremi, Antoni Daura, confia que els catalans surtin al carrer el proper 23 d’abril “per remenar llibres i regelar-ne”, tal com mana la tradició.

daura 1

Durant aquest dia, les llibreries catalanes generen entre el 5 i el 8% del volum de vendes anuals. La narrativa continuarà sent el gènere per excel·lència, tot i això Daura vaticina un auge dels llibres de temàtica independentista i creu que jugaran un bon paper durant la diada.

daura 2

El president del Gremi de Llibreters de Catalunya,  espera mantenir el volum de vendes de l’any passat.

daura 3

Daura ha criticat l’augment de l’IVA en els llibres digitals, que ha passat del 18% al 21% i ha afegit que, des del Gremi, es continuarà treballant perquè no es consideri un servei i tingui les mateixes condicions que el llibre en paper, que ha aconseguit mantenir l’IVA hiperreduït del 4%.

ÚLTIMES NOTÍCIES