IniciNoticiesRegidoriesJA ESTÀ EN MARXA LA NOVA PROGRAMACIÓ DE PRIMAVERA DEL CASAL DE...

JA ESTÀ EN MARXA LA NOVA PROGRAMACIÓ DE PRIMAVERA DEL CASAL DE JOVES DE TORDERA.

programacioprimaveraEl Casal de Joves de Tordera ja ha engegat la programació de Primavera 2013. Per aquest trimestre han organitzat un calendari d’activitats diverses adreçades a tots els públics. Els tallers continuaran sent els protagonistes entre setmana, amb teatre, bijuteria, cuina, tornejos, “break dance” i esports. Ens en parla la tècnica del Casal de Joves, Sònia Aliva.

casal joves 1

Des del Casal de Joves també es promouran actes especials, com és un taller d’anells el dia de Sant Jordi (23 d’abril), la segona gimcana d’orientació nocturna coorganitzada amb el Grup Excursionista Miralles (25 de Maig) i una sortida de Geocaching (8 de juny). A més, hi haurà altres activitats periòdiques, com les converses en anglès, sessions de cinema cada primer divendres de mes i cursos de ioga, dansa del ventre i Tai Chi-kun. Ho explica Sònia Aliva.

casal joves 2

Les activitats es complementen amb altres serveis i tasques pròpies del casal, com ara l’assessorament en temes juvenils de feina, habitatge, ajuts i formació, els bucs d’assaig pels grups, la connexió gratuïta a Internet, entre altres serveis que s’ofereixen als més joves. De fet, el Casal de Joves ha complert recentment el seu cinquè aniversari i ho ha celebrat amb diverses activitats. Sònia Aliva diu que des del casal estan contents amb la participació.

casal joves 3

Actualment el Casal de Joves de Tordera compta amb una dotzena de grups, que han trobat un espai on assajar i donar-se a conèixer a través de les diferents iniciatives que s’hi promouen. I tot i que els usuaris majoritaris del casal són joves de 1r i 2n d’ESO, la varietat de tallers que es promouen fa que gent més gran també gaudeixi de l’espai i les seves activitats.

Per inscripcions o consultes podeu contactar amb el Casal de Joves, al carrer Pujades, 9, al telèfon 93 764 58 85 o a l’adreça de correu electrònic casaldejoves@tordera.cat. També pots trobar-lo al perfil de Facebook “Casal de Joves Tordera”.

ÚLTIMES NOTÍCIES