IniciNoticiesSocietatEL DIPUTAT DEL PP I PORTAVEU D’ECONOMIA AL CONGRÉS, VICENTE MARTÍNEZ PUJALTE...

EL DIPUTAT DEL PP I PORTAVEU D’ECONOMIA AL CONGRÉS, VICENTE MARTÍNEZ PUJALTE DIU A MATARÓ QUE ELS AFECTATS PER LES PARTICIPACIONS PREFERENTS RECUPERARAN LA TOTALITAT DE LA SEVA INVERSIÓ.

Martinez-PujalteLes persones que han estat estafades per les preferents cobraran el 100 per cent del què van destinar al producte financer. Així ho ha assegurat Vicente Martínez Pujalte, el diputat del PP i portaveu d’economia al Congrés, abans de participar en una de les trobades que organitza Estafabanca a Mataró amb diputats de les diferents formacions del Congrés a qui s’havia presentat la proposta d’arbitratge.

Així doncs, afirma que les quitances s’aplicaran només per als compradors de preferents que eren conscients dels riscos. Segons Martínez Pujalte s’està difonent la idea que s’aplicaran aquestes quitances de manera generalitzada en el procés d’arbitratge. En aquest sentit afirma que des del PP s’han posat en marxa mecanismes que permetran que els afectats que van ser enganyats puguin recuperar la totalitat dels seus estalvis.

preferents 1

Martínez Pujalte reconeix la gravetat de la situació d’aquells afectats que han estat doblement estafats a través del bescanvi de les preferents per accions de Bankia. Per aquestes persones, la majoria dels perjudicats del Maresme, el PP planteja que puguin tornar al moment inicial, en el moment en què van adquirir les preferents.

preferents 2

La comissió de seguiment de les participacions preferents van celebrar ahir la primera reunió. La trobada, entre altres coses, va servir per establir els criteris que hauran de complir els afectats per la comercialització d’aquests productes tòxics per poder acollir-se a l’arbitratge i, per tant, optar a recuperar part dels seus estalvis.

ÚLTIMES NOTÍCIES