IniciNoticiesCulturaL’ENTITAT JUVENIL CRIT/LA PEIXERA ENLLESTEIX ELS ÚLTIMS DETALLS DE LA FIRA DE...

L’ENTITAT JUVENIL CRIT/LA PEIXERA ENLLESTEIX ELS ÚLTIMS DETALLS DE LA FIRA DE SANT JORDI.

stjordi critS’acosta Sant Jordi i l’entitat juvenil Crit/La Peixera està enllestint els últims detalls de la fira que se celebrarà el dia 23 d’abril a la Plaça de l’Església de Tordera, a la qual hi participaran més d’una desena d’entitats locals, les escoles i diversos establiments. Des de les 10 del matí i fins les 9 del vespre, la plaça acollirà diverses parades de llibres, roses i artesania. A més, s’amenitzarà la Diada amb diverses activitats culturals, com ara contes, tallers, poemes musicats i teatre. El president d’El Crit, Jordi Ciurana, explica quina serà la distribució de les parades i activitats a la Plaça de l’Església.

jordi ciurana st jordi 1

La programació és la següent: durant tot el dia hi haurà un taller de manualitats a càrrec del Voluntariat Gaia Exòtics i la instal·lació de “La llegenda de Sant Jordi” a càrrec de les escoles de Tordera.

El matí, a les 10 hi haurà lectura de poesia en veu alta a càrrec dels alumnes de 3r i 4t de primària de l’escola Serra de Miralles; i a dos quarts de 12, entrega dels premis literaris de l’escola Sant Josep.

Ja a la tarda, les activitats començaran a dos quarts de 6, amb un taller de manualitats a càrrec de l’Esplai El Garbell i poemes musicats a càrrec de l’associació de músics La Pua. A dos quarts de 7 hi haurà contes a càrrec de la companyia de teatre “7 i mig” i, mitja hora més tard, a les 7 de la tarda, representació de la llegenda de Sant Jordi a càrrec del Fòrum pel Teatre i la Cultura. A dos quarts de 8 es farà la lectura dels textos guanyadors del concurs literari “Premis Sant Jordi 2013” i, finalment, a les 9 del vespre, la Colla de Diables de Tordera posarà el fi de festa a la Diada de Sant Jordi a la Plaça de l’Església.

Jordi Ciurana assegura que l’objectiu principal, que és la participació, ja l’han assolit. De cara l’any vinent esperen poder comptar amb la participació de les llibreries torderenques.

jordi ciurana st jordi 2

Jordi Ciurana recorda perquè van decidir tirar endavant la Fira de Sant Jordi i convida tothom a participar-hi.

jordi ciurana st jordi 3

Recordem que la Fira de Sant Jordi és una iniciativa promoguda per l’entitat Crit/La Peixera i que rep el suport de l’Ajuntament de Tordera. De fet, a banda de la fira, durant la quinzena de Sant Jordi també hi haurà espai per a la presentació de llibres, per al lliurament de premis del Concurs Literari, un taller al Casal de Joves el mateix 23 d’abril a les 6 de la tarda, i l’obertura de l’exposició del 25è aniversari dels Gegants de Tordera, que passejaran pels voltants de la biblioteca el dia de la Diada a les 7 de la tarda, coincidint amb l’obertura de l’exposició.

A més, Ràdio Tordera prepara una programació especial per aquesta Diada de Sant Jordi, amb l’emissió en directe des de la Plaça de l’Església per seguir de prop tot el que passi a la fira.

ÚLTIMES NOTÍCIES