IniciNoticiesCulturaCOMENCEN LES ACTIVITATS DE SANT JORDI AMB LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “TORDERA,...

COMENCEN LES ACTIVITATS DE SANT JORDI AMB LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “TORDERA, HISTÒRIA D’UN POBLE” I LA CONFERÈNCIA “EL BANDOLER ANTONI ROIG DE TORDERA”.

concursliterariLa Regidoria de Cultura, la Biblioteca i diverses entitats organitzen els propers dies diferents activitats culturals emmarcades a la Diada de Sant Jordi. Els actes comencen oficialment avui amb la presentació del llibre “Tordera, història d’un poble. Vol. III” i conferència “El bandoler Antoni Roig de Tordera i el seu temps” a càrrec de Joan Torrent i Palaudelmàs. El membre del cercle d’història de Tordera, ens explica de quina manera han tingut coneixement de l’existència d’aquest bandoler torderenc.

joan torrent bandoler

A banda de la conferència, també es farà la presentació del llibre “Tordera, història d’ un poble, volum III” on hi podrem trobar diversos articles locals, tal i com explica Joan Torrent.

joan torrent tordera, historia d’ un poble

La presentació del llibre i la conferència “El bandoler Antoni Roig de Tordera” seran avui a les 6 de la tarda, a l’esplai.

Durant la quinzena de Sant Jordi, Tordera acollirà presentacions de llibres, lliurament de premis del Concurs literari, tallers del Casal de Joves i exposicions, entre d’altres.

ÚLTIMES NOTÍCIES