IniciNoticiesMedi ambientL’AJUNTAMENT DE MAÇANET DE LA SELVA REALITZA AQUEST DISSABTE L’ACTE CENTRAL PER...

L’AJUNTAMENT DE MAÇANET DE LA SELVA REALITZA AQUEST DISSABTE L’ACTE CENTRAL PER COMMEMORAR ELS 10 ANYS DE L’INCENDI QUE VA AFECTAR ABASTAMENT EL SEU TERME MUNICIPAL. EL FOC VA COMENÇAR A TORDERA I VA OBLIGAR A DESALLOTJAR L’URBANITZACIÓ DE TERRABRAVA.

04-0030Aquest proper estiu es compliran 10 anys del foc que va començar a Tordera, a la zona de Can Peira, va obligar a desallotjar l’urbanització de Terrabrava i va afectar de manera important el terme de Maçanet de la Selva. Per commemorar l’efemèride, la Regidoria d’Ensenyament d’aquest municipi va organitzar el mes de març un concurs de fotografies realitzades els dies 13 i 14 d’agost de 2003 a qualsevol indret del terme municipal, a més d’altres activitats. Aquest dissabte, 13 d’ abril es farà l’acte central a les 6 de la tarda a la Societat. Hi haurà xerrada amb representants de bombers, fotoperiodistes i voluntaris. Durant l’acte participaran les escoles, l’institut i l’escola de música del municipi.  Finalment s’entregaran els premis del concurs de fotografia i del concurs de dibuix als centres educatius.

També hi haurà les fotografies realitzades per fotoperiodistes professionals de diversos mitjans de comunicació. Es podran visitar del 15 d’abril al 5 de maig al centre cívic Can Trincheria.

Després de 10 anys, l’entorn cremat encara es va recuperant a poc a poc. El regidor d’ensenyament de Maçanet, Josep Lluís Valentí diu que el més important no és l’incendi, sinó les seves conseqüències.

concurs fotos foc maçanet 4

Per més podeu entrar a la pàgina web de l’Ajuntament, a www.massanetdelaselva.org .

ÚLTIMES NOTÍCIES