IniciNoticiesEducacióEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL ORGANITZA LA SESSIÓ D’ORIENTACIÓ “EL VIATGE DE PRIMÀRIA...

EL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL ORGANITZA LA SESSIÓ D’ORIENTACIÓ “EL VIATGE DE PRIMÀRIA A SECUNDÀRIA”

IAmb l’objectiu d’informar, formar i assessorar les famílies per millorar la seva funció educativa, la Regidoria d’Ensenyament, a través del Consell Escolar Municipal i amb el suport de la Diputació, organitzen el proper 15 d’abril una sessió d’orientació a la secundària adreçada a famílies amb fills/es que estiguin cursant 5è i/o 6è d’educació primària.

La sessió informativa, que es presenta sota el títol “El viatge de primària a secundària”, es presenta amb la finalitat de descobrir els principals canvis que es produeixen en aquesta etapa educativa, saber què implica aquest canvi d’etapa i afavorir el coneixement d’ESO per part de les famílies per facilitar el suport als fills i a les filles en aquesta transició. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro explica els continguts de la xerrada.

cayro xerrada 1

La sessió d’orientació serà a càrrec d’Antoni Argent, professor de secundària i formador de la Diputació de Barcelona. Maria Angels Cayro assegura que la xerrada era una petició del mateix consell escolar.

cayro xerrada 2

La xerrada tindrà lloc el dia 15 d’abril, a les  18:30h, a la Biblioteca de Tordera. Atès que les places són limitades, s’atendran per ordre d’inscripció. Les inscripcions es poden fer a través del portal www.tordera.cat o bé trucant a l’Ajuntament (Àrea de Serveis Personals) Telf. 937643717.

ÚLTIMES NOTÍCIES