IniciNoticiesComerç2200 PERSONES VAN PARTICIPAR AL SORTEIG “REGALA TORDERA” PER LA FIRA DEL...

2200 PERSONES VAN PARTICIPAR AL SORTEIG “REGALA TORDERA” PER LA FIRA DEL RAM

03765Prop de 2200 van participar al sorteig “Regala Tordera” que organitzaven els comerciants adherits a la campanya Producte Artesà en motiu de la Fira del Ram. Diumenge al vespre es va fer el sorteig de 18 lots de productes entre els quals hi destacaven articles de pastisseria, xarcuteria, articles de bany carn i alimentació, tèxtil, plantes i ornamentació.

L’Àrea de Promoció Econòmica ha fet un bon balanç de l’activitat i ha manifestat que diferents afortunats en el sorteig que són de fora de Tordera recolliran el seu lot aprofitant que diumenge hi ha mercat . Per l’organització aquest fet té una doble vessant positiva: d’una banda per que es demostra la coneixença del mercat dels diumenges i de l’altra per que es fomenta i dinamitza el comerç local. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia recorda que la campanya “Producte Artesà” s’impulsa amb l’objectiu de posar en valor el comerç local a través de la difusió i distinció dels productes artesanals que s’hi ofereixen i que destaquen per la seva qualitat, especificitat i tradició.

regala tordera

L’Oficina d’Informació Turística, per la seva banda, també distribuirà informació sobre el producte artesà amb l’objectiu d’aprofitar el potencial turístic del mercat per difondre la qualitat dels articles que es poden comprar a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES