IniciNoticiesMedi ambientES PRESENTA LA XARXA DE CAMINS I SENDERS DEL MARESME. TORDERA OFEREIX...

ES PRESENTA LA XARXA DE CAMINS I SENDERS DEL MARESME. TORDERA OFEREIX RUTES A HORTSAVINYÀ, VALLMANYA O ROCA ROSSA.

senderEl Consell Comarcal presenta la Xarxa de Camins i Senders del Maresme, un projecte que s’ha realitzat en els darrers dos anys amb l’objectiu de fomentar el turisme de natura, actiu i senderisme. Des de passejades, BTT o nordic walking fins a rutes a cavall entre d’altres. El projecte incorpora totes les poblacions de la comarca i, en especial, les d’interior que comparteixen espai en algun dels parcs naturals. L’objectiu es donar valor afegit al turisme de sol i platja de la comarca amb rutes rurals i esportives que ofereix la Serralada litoral. Ho explica el conseller comarcal, Josep Lluís Martí.

senders 1

La Xarxa comença amb un pla bàsic que a partir d’aquí, cadascun dels municipis podrà potenciar amb els valors de cada territori.

senders 2

A Tordera, actualment es preveuen quatre rutes per fer a peu, btt o cotxe. La Ruta del convent de Roca Rossa; de Sant Pere de riu; de Vallmanya i la ruta d’Hortsavinyà, natura i història. El Consorci de Turisme, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, ha senyalitzat la xarxa bàsica de camins i senders per facilitar el turisme actiu a totes les poblacions de la comarca.

ÚLTIMES NOTÍCIES