IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT VETLLARÀ PELS CIUTADANS QUE ESTIGUIN DAVANT LA SUSPENSIÓ DE SUBMINISTRAMENTS BÀSICS...

L’AJUNTAMENT VETLLARÀ PELS CIUTADANS QUE ESTIGUIN DAVANT LA SUSPENSIÓ DE SUBMINISTRAMENTS BÀSICS PER IMPAGAMENTS DE REBUTS.

02854El grup municipal del PSC va presentar en el darrer ple una moció de protecció dels ciutadans de Tordera davant la suspensió de subministraments bàsics per impagament de rebuts. La moció demana que els afectats puguin ser atesos per tècnics de serveis socials abans que es produeixi la suspensió de subministrament; que Ajuntament negociï convenis amb les companyies per tal que facilitin el pagament a través de moratòries o redistribució dels imports pendents; i si un informe de serveis socials ho requereix, que l’ajuntament es pugui fer càrrec de la factura. El regidor del PSC, Josep Romaguera explica que s’han detectat casos fora de la llei, en el subministrament d’aigua al veïnat de Sant Pere.

subministraments psc

El regidor del PP, Xavier Martin es va mostrar favorable a la moció, aplicant criteris en cada cas.

subministraments pp

El regidor d’ERC, Jordi Romaguera va demanar que l’ajuntament faci la funció d’ajudar als ciutadans.

subministraments erc

El regidor d’atenció socials i serveis a la persona, Jordi Camó va subratllar que s’ha de fer una actuació més global que cobreixi subministraments, lloguers o beques.

subministraments ciu

L’ajuntament es compromet a establir un protocol entre les dues companyies d’aigua de Tordera,  que concretarà com s’ha d’actuar davant la situació d’impagament de subministraments.

ÚLTIMES NOTÍCIES