IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA PLE AMB 11 PUNTS EN L’ORDRE DEL DIA....

L’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA PLE AMB 11 PUNTS EN L’ORDRE DEL DIA. AVUI S’ACOMIADA DEL CONSISTORI EL REGIDOR DEL PP JAVIER CABALLERO.

03524L’ajuntament de Tordera convoca avui el ple corresponent al mes de Març amb 11 punts en l’ordre del dia. Entre els punts ordinaris destaca la modificació pressupostària per anul·lar l’organisme Autònom de Serveis Comunitaris, l’ordenança reguladora del soroll i les vibracions del municipi i la modificació del mapa de capacitat acústica de Tordera. El grup de CiU presenta tres mocions la primera en defensa de l’autonomia local i les competències de la generalitat en l’organització territorial i règim local; la segona per declarar el municipi zona lliure de fracking i per últim per tal que els afectats per la comercialització de productes de risc, inclosos els qui els van bescanviar per accions, puguin optar a la via arbitral.

El ple també posarà en coneixement de la renúncia del senyor Javier Caballero Ortiz com a regidor del grup municipal del PP. Ell mateix explica al micròfons de Ràdio Tordera els motius de la renúncia.

renuncia caballero 1

Javier Caballero valorava molt positivament el seu pas per l’ajuntament de Tordera.

renuncia caballero 2

El ple acabarà amb les comunicacions i els precs i preguntes. La sessió començarà a les 8 de la tarda i la podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES