IniciNoticiesCulturaTRACTORS DE TOTES MARQUES I MODELS ES PASSEJARAN PELS CARRERS DE TORDERA...

TRACTORS DE TOTES MARQUES I MODELS ES PASSEJARAN PELS CARRERS DE TORDERA EL DISSABTE DE FIRA.

tractorsD’acord amb el tema central de la Fira una de les iniciatives populars d’aquest any és una tractorada pels carrers de Tordera.
A la cercavila s’hi podran veure tractors de totes marques, models i anys. La tractorada començarà a les 12:00h des del lateral del parc Prudenci Bertrana i recorrerà els carrers Puigverd, Amadeu Vives (pl. Lluís Companys), Avinguda Fibracolor, Camí Ral i acabarà al parc Prudenci Bertrana). L’iniciativa compta amb la col·laboració del col·leccionista local Francesc Brossa. Ells mateix explica com sorgeix l’idea de fer aquesta tractorada.

brossa 1

Per altra banda, els tres dies de fira es podrà visitar al recinte firal una exposició de tractors antics. La mostra comptarà amb una vintena de tractors històrics i maquinària agrícola. Francesc Brossa assegura que la mostra pretén dinamitzar la fira.

brossa 2

En cas que qualsevol persona que disposi d’un tractor vulgui participar en la tractorada pot omplir el formulari de participació que trobarà a www.tordera.cat. La tractorada està organitzada per l’Ajuntament de Tordera amb el suport de la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES