IniciNoticiesEducacióBRIANXA I VEDRUNA FAN JORNADES DE PORTES OBERTES DE CARA A LA...

BRIANXA I VEDRUNA FAN JORNADES DE PORTES OBERTES DE CARA A LA PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR.

Tal com van fer la setmana passada les escoles públiques de Tordera, les dues escoles concertades també faran jornades de portes obertes per tal que els pares/tutors interessats puguin conèixer les instal·lacions dels centres de cara a la propera preinscripció escolar. D’una banda, l’escola Brianxa obrirà les portes avui divendres, de 15 h a 17 h i en farà una sessió informativa per als interessats.  escoles

Per altra banda, la comunitat Vedruna, obrirà l’escola demà dissabte, dia 9, de 10 h a 13 h. Vedruna obrirà les instal·lacions que donen cabuda als cursos de primària i secundària (situades al C. Santa Llúcia, num 5), així com les instal·lacions del parvulari (P3, P4 i P5), situades al carrer Mes, 36 (zona de Can Comaleres). L’escola ha programat dues sessions informatives per als interessats, a les 11 h i  a les 12 h de dissabte, a la biblioteca de l’escola. La regidora d’ ensenyament, Maria Angels Cayro explica el procés de jornades de portes obertes.

cayro jornada portes obertes

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tordera informa que aquest mes de març s’obre el període d’inscripció per als curs escolar 2013/2014 en els ensenyaments obligatoris. De l’11 al 22 de març es podran presentar les sol·licituds per al segon cicle d’educació infantil i ensenyament obligatori (Des de P3 fins a 4t d’ESO).
El període de matriculació per els alumnes admesos en els cursos d’Educació infantil, Primària i 1r d’ESO serà del 10 al 14 de juny, mentre que els alumnes que es matriculin a 2n, 34 i 4t d’eso o vulguin confirmar la plaça  hauran de fer-ho del 25 al 28 de juny.

ÚLTIMES NOTÍCIES