IniciNoticiesCulturaCLINC!, UN ESPECTACLE DE LA COMPANYIA PEP BOU AMB LES BOMBOLLES COM...

CLINC!, UN ESPECTACLE DE LA COMPANYIA PEP BOU AMB LES BOMBOLLES COM A PROTAGONISTES, ÉS LA PROPOSTA PER AQUEST DISSABTE AL TEATRE CLAVÉ.

Aquest dissabte arriba a Tordera una nova proposta del cicle familiar del teatre clavé. Clinc! narra les peripècies de dos personatges que es troben en un món ignot on tot els hi és desconegut. Mitjançant l’experimentació, inicien un procés cap al coneixement exterior i interior que no culminarà fins que facin, precisament, “Clinc!”. pep-bou1Aquest és fil conductor del nou muntatge de de la companyia Pep Bou que té les bombolles de sabó com a protagonistes. Pep Bou ens parla sobre l’ espectacle.

Pep Bou

Clinc! té una durada aproximada d’una hora i és podrà veure el proper dissabte 9 de març a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir presencialment al Teatre Clavé o bé reservar al telèfon 93 765 05 72. Com ja és habitual en els espectacles del Cicle familiar, els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2€ per a aquest espectacle. El descompte no és acumulable a d’altres promocions.

ÚLTIMES NOTÍCIES