IniciNoticiesComerçEL FOTOCLUB TORDERA PREPARA LES ACTIVITATS DE LA FIRA MERCAT DEL RAM...

EL FOTOCLUB TORDERA PREPARA LES ACTIVITATS DE LA FIRA MERCAT DEL RAM 2013. L’ENTITAT PREPARA LA TERCERA EDICIÓ DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA FIRA I PER PRIMERA VEGADA SERÀ PRESENT AL RECINTE FIRAL AMB UN ESTAND.

L’entitat Fotoclub Tordera escalfa motors per la Fira del Ram 2013. Enguany, a més d’organitzar el 3r concurs de fotografia de la fira, també seran presents al recinte firal amb un estant. Les bases per participar al concurs es poden trobar als comerços del poble, a l’Ajuntament i també al mateix estand de l’entitat els tres dies de la fira. imagesA més, han preparat una activitat fotogràfica, dirigida a tots els aficionats a la fotografia, per tal d’animar el cap de setmana. Ho explica el president del Fotoclub Tordera, Xavier Llop.

xavier llop fira 1

El període d’entrega de les fotografies del concurs de la Fira Mercat del Ram s’obrirà el dia 1 d’abril i s’allargarà fins el dia 5 del mateix mes. El dia 6 d’abril hi haurà el fallo del jurat, on es decidiran les fotografies guanyadores. Xavier Llop recorda que al concurs pot participar-hi tothom i que hi ha dues categories amb diversos premis.

xavier llop fira 2

Cada participant podrà presentar al concurs un total de dues fotografies, que poden ser tant en blanc i negre com en color. Actualment, el Fotoclub Tordera compta amb 44 socis i esperen que amb la participació a la Fira del Ram puguin fer encara més gran l’entitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES