IniciNoticiesComerçEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME ORGANITZA EL PRIMER FÒRUM DE JOVES EMPRENEDORS.

EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME ORGANITZA EL PRIMER FÒRUM DE JOVES EMPRENEDORS.

Emprenedors i emprenedores explicaran als joves de la comarca de quina manera es pot convertir una idea en un negoci d’èxit. El Consell Comarcal del Maresme organitza el primer Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme. Un projecte que pretén fixar les bases perquè en el present i, en un futur molt proper, el Maresme destaqui com a territori emprenedor. És per això que una de les principals línies d’actuació és la de l’acostament del jovent a l’ampli ventall d’alternatives que ofereix l’autoocupació. El Fòrum vol transmetre, a partir de l’experiència personal d’emprenedors i emprenedores d’èxit, que l’autoocupació és una oportunitat laboral real. cartell_1r.f_rum_joves_emprenedorsEl president del consell comarcal del Maresme explica que els joves dels instituts coneixeran l’experiència de joves que han viscut de primera mà la posada en marxa d’un negoci.

forum emprenedors 1

Un Fòrum que neix a partir de diversos tallers que el consell Comarcal del Maresme ja ha celebrat amb el mateix objectiu de fomentar l’emprenedoria entre els joves. El conseller delegat de Promoció Econòmica, Jose Manuel López, explica que aquest Fòrum va un pas més enllà d’aquests tallers. Ara està adreçat especialment als estudiants de secundària, de cicles formatius, universitaris i joves de fins a 30 anys.

forum emprenedors 2

Segons detalla el conseller delegat de promoció econòmica Jose Manuel López els tallers que precedeixen aquest primer fòrum de Joves Emprenedors presagia el seu èxit. Del 2010, quan es van posar en marxa els tallers i fins el 2012 s’han quintuplicat a la comarca el nombre de joves que n’han pres part. López considera que la major prova d’èxit d’aquestes iniciatives és que la Generalitat pretenia introduir als currículums educatius una pinzellada del que s’ofereix des del Consell comarcal.

forum emprenedors 3

El primer Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme que se celebrarà el 20 de març al Teatre Monumental de Mataró. L’entrada és gratuïta, però cal inscripció prèvia que es pot fer al web del servei comarcal d’emprenedoria a nivell de grup (en el cas dels instituts i centres educatius) o individual.

ÚLTIMES NOTÍCIES