IniciNoticiesCulturaEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA ARRIBA A LA BIBLIOTECA AMB DIVERSES...

EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA ARRIBA A LA BIBLIOTECA AMB DIVERSES ACTIVITATS.

La biblioteca de Tordera acull enguany diverses activitats en motiu del dia internacional de la dona. El teatre torna a la biblioteca amb la història d’ una dona que poèticament dibuixa a través de la memòria, els dolors i les alegries d’ una vida que encara continua. Aquest espectacle és un monòleg de moltes veus en una sola actriu. 20100308-simbolEs tracta d’ una adaptació a l’ escenari de la novel·la homònima de Teresa Franquesa, inspirada en fets autobiogràfics, permet evocar, a través dels sons, de la llum i de la interpretació. La directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons ens parla sobre l’ espectacle.

dia de la dona 1

La representació serà aquest divendres, 8 de març a dos quarts de 10 nit. Dissabte, 9 de Març serà el torn per els més petits amb una hora del conte amb titelles i objectes animats. “ Nens i nenes, nenes i nens”, és el títol de l’ espectacle a càrrec de rondallaire.

Aquest conte tracta el tema cultural i la igualtat de gènere d’ una manera lúdica i sense moralitzar. Ho explica, Silvia Anfrons.

dia de la dona 2

L’ activitat començarà a les 12 migdia i va dirigit a infants a partir de 3 anys. Finalment, Dimarts, 12 de Març tindrà lloc la presentació del llibre fraccions, d’ Emilia Illamola, a càrrec de Sílvia Anfrons. Ella mateixa ens dóna detalls del llibre.

dia de la dona 3

La presentació serà dimarts vinent, a dos quarts de 8 de la tarda.