IniciNoticiesCulturaTORDERA PREPARA UN SANT JORDI AMB ACTIVITATS I PARADES A LA PLAÇA...

TORDERA PREPARA UN SANT JORDI AMB ACTIVITATS I PARADES A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA.

L’entitat juvenil El Crit, juntament amb diverses entitats, comerços i escoles, organitzaran, amb el suport de l’Ajuntament de Tordera, la celebració de la Diada de Sant Jordi a la Plaça de l’Església. sant-jordiLa proposta de l’entitat juvenil torderenca és reunir, el dia 23 d’abril, a l’entorn de la plaça, diferents parades de llibres, roses i artesania, i amenitzar-ho amb activitats populars, com ara lectures de poemes i fragments de llibres, representacions teatrals i altres activitats que es promoguin amb el suport de les entitats que hi participin. El president d’El Crit, Jordi Ciurana, explica com sorgeix aquesta proposta de celebrar un Sant Jordi diferent a Tordera.

jordi ciurana st jordi 1

Jordi Ciurana diu que encara no hi ha una proposta d’activitats definitiva perquè encara hi estan treballant.

jordi ciurana st jordi 2

Totes les associacions i/o comerços del sector dels llibres, les flors o l’artesania que vulguin sumar-se a la iniciativa poden omplir el formulari que trobaran penjat a la pàgina web de l’Ajuntament, a www.tordera.cat.

Des de la regidoria de cultura feliciten l’entitat juvenil El Crit per la iniciativa i creuen que és una bona oportunitat per promoure la participació ciutadana a l’entorn de la Diada de Sant Jordi. També recorden que, a més de les activitats que es puguin celebrar el dia 23 d’abril a la plaça, durant aquella setmana es promouran altres activitats culturals, com el lliurament dels premis literaris Sant Jordi 2013 i diversos actes de foment de la lectura que es promouran des de la Biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES