IniciGeneralUNA NOVA AVARIA EN LA XARXA D’ AIGUA POTABLE DEIXA TORDERA SENSE...

UNA NOVA AVARIA EN LA XARXA D’ AIGUA POTABLE DEIXA TORDERA SENSE SUBMINISTRAMENT. ALGUNS CARRERS DE LA ZONA DE MAS MARTÍ CONTINUEN A AQUESTA HORA SENSE AIGUA.

Nova avaria de l’ aigua a Tordera. Segons fonts municipals, una fuita d’aigua entre els carrers Alcalde Vendrell i Mas Martí, va afectar ahir el subministrament d’aigua a tot el municipi. Els tècnics d’ Aqualia van treballar durant la tarda i nit d’ aquest diumenge, per restablir el servei a la majoria d’ habitatges. En aquest moments, però, continuen sense aigua els veïns del carrer Carboners i del tram de Camí de Mas Martí, entre Alcalde Vendrell i Camí Ral. Aqualia confia que els habitatges d’ aquesta zona recuperin el subministrament en les properes hores. Escoltem el regidor de sostenibilitat, obres i serveis, Carles Aulet

aulet avaria aigua 1

Una canonada rebentada, va ser el motiu de l’ avaria. image_galleryEl regidor Carles Aulet assegura que l’ incidència no té res a veure amb la planta potabilitzadora. Els tècnics d’ Aqualia han aprofitat el tall per col·locar vàlvules de sectorització en aquest tram i evitar així que aquest incident es repeteixi.

aulet avaria aigua 2

Aquesta avaria es suma a les diverses incidències que han patit els veïns de Tordera en els darrers mesos. Molts ciutadans han fet arribar els seus malestar per la qualitat del servei de l’ aigua al municipi, a la mateixa empresa Aqualia, a l’ ajuntament i a través de les xarxes socials.

ÚLTIMES NOTÍCIES