IniciGeneralL’ALCALDE DE TORDERA ANUNCIA QUE EL MINISTERI DE FOMENT TÉ PREVIST FER...

L’ALCALDE DE TORDERA ANUNCIA QUE EL MINISTERI DE FOMENT TÉ PREVIST FER OBRES EN DUES INTERSECCIONS DEL TRAM DE NACIONAL-II TORDERA-MAÇANET DE LA SELVA.

En l’últim plenari municipal, celebrat el passat dijous, l’Alcalde de Tordera va explicar que havia mantingut una reunió amb el Ministeri de Foment, després de saber que no es desdoblaria el tram de N-II entre Tordera i Maçanet de la Selva perquè el pressupost era molt elevat (249 milions d’euros). autoescuela-n-ii_lth3Amb els problemes i perjudicis que comporta aquesta decisió, el ministeri li va exposar la seva voluntat de fer unes obres, en dues interseccions d’aquest tram. Els treballs de remodelació es farien en dues fases. La primera aquest mateix any 2013 i la segona, encara sense una data precisa, el 2014. Joan Carles Garcia explica en què consistiran les obres.

alcalde informacio N-II

Aquesta notícia arriba poques setmanes després que la titular de Foment, Ana Pastor, anunciés que el seu ministeri manté converses amb el departament de Territori i Sostenibilitat i amb Abertis, l’empresa concessionària de l’AP-7, per tal d’arribar a un acord que permeti el pas de camions per l’autopista i eviti, així, el seu pas per la N-II. La solució podria entrar en vigor el proper mes d’abril. Per la ministra però, aquesta és una solució provisional, ja que ha reiterat la seva intenció de desdoblar la carretera per convertir-la en una autovia.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES