IniciNoticiesMedi ambientPROTECCIÓ CIVIL MANTÉ LA PREALERTA DELS PLANS PROCICAT I NEUCAT

PROTECCIÓ CIVIL MANTÉ LA PREALERTA DELS PLANS PROCICAT I NEUCAT

IMG-20130223-WA0000Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) manté la prealerta del plans de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT i NEUCAT per la situació de risc per fred i neu que la propera matinada afectarà novament les comarques de l’interior com la passada matinada. Es preveu que aquest fenomen de fred intens es repeteixi la matinada de dimarts a dimecres.

Segons informacions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), es preveu que es puguin assolir temperatures mínimes extremes per sota de les habituals per l’època. La previsió afecta la meitat nord de Catalunya i les comarques del Prelitoral, centre i puntualment a l’interior del terç sud del país.

A partir del vespre, i sobretot a la matinada, tot i que és poc probable, podria nevar a partir de 200 metres a les comarques del Litoral Central i Prelitoral de la demarcació de Barcelona (Garraf, Baix Llobregat, Barcelonès, Maresme, Vallès Occidental i Oriental); a la Selva (Girona); i al Bages i Osona (Catalunya Central), de forma feble i localitzada en punts concrets.

Davant d’aquesta situació, la Policia Local i Protecció Civil recomanen tenir presents un seguit de consells preventius que es poden consultar des de l’espai www.tordera.cat