IniciNoticiesEntitatsMARC TORRA ÉS ESCOLLIT JOVE TORDERENC DE L’ANY 2012. L’ENTREGA DEL GUARDÓ...

MARC TORRA ÉS ESCOLLIT JOVE TORDERENC DE L’ANY 2012. L’ENTREGA DEL GUARDÓ ES VA CELEBRAR AQUEST PASSAT DIVENDRES A L’AUDITORI DEL TEATRE CLAVÉ.

II premi jove torderencMarc Torra va ser guardonat, aquest passat divendres, amb el segon Premi Jove Torderenc de l’any 2012, organitzat per la Joventut Nacionalista de Tordera. L’auditori del Teatre Clavé es va omplir de familiars i amics dels finalistes, per tal de conèixer el guanyador. Els joves proposats eren: la jugadora de bitlles catalanes de la selecció nacional, Mariona Llorens; la cantant Vero Montero; el company de Ràdio Tordera, Nacho Sánchez, i el mateix jugador del Barça d’hoquei patins, Marc Torra. El torderenc, que va ser escollit millor jugador de l’OK Lliga de la passada temporada, va ser premiat després del recompte de vots realitzats a través del Facebook i del veredicte d’un jurat, format per la tècnica de joventut, Carme López, i els directors dels centres escolars de Tordera, Àngel Pous, Àngel Vallicrosa i Xavi Manresa. A l’acte, es va fer entrega d’un diploma a tots els finalistes i l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va ser l’encarregat d’entregar el guardó a Marc Torra. Ell mateix, en declaracions a Ràdio Tordera, es mostrava content pel premi i el compartia amb la resta de candidats. També mostrava el seu orgull de poder portar el nom de Tordera arreu on va.

marc torra 1

Torra diu que li fa molta il·lusió haver rebut aquest premi perquè li ha donat Tordera, el seu poble.

marc torra 2

La presidenta de la JNC a Tordera, Judith Toronjo, es mostra contenta de l’acollida i la participació que ha tingut el segon Premi Jove Torderenc i assegura que hi haurà una tercera edició, l’any vinent.

balanç judith jove torderenc

Recordem que el premi Jove Torderenc de l’any és un reconeixement als joves menors de 30 anys, que pretén donar a conèixer la tasca que duen a terme els joves del nostre municipi i que, a l’entendre de la JNC, no tenen la incidència que es mereixen en molts casos.