IniciNoticiesEsportsELS EQUIPS TORDERENCS DE FUTBOL I BÀSQUET MANTENEN LA SEGONA POSICIÓ DE...

ELS EQUIPS TORDERENCS DE FUTBOL I BÀSQUET MANTENEN LA SEGONA POSICIÓ DE LES SEVES LLIGUES.

FUTBOLResultats del passat cap de setmana 23-24 de febrer.

La jornada s’iniciava amb el partit del  primer equip del CP Tordera, que va jugar a la pista del FC Barcelona “B” a les 12:00 del migdia el diumenge. Derrota dolorosa per 6-0, amb un Tordera que no va veure porteria, i no va saber aprofitar les ocasions que se li van plantejar. Ara mateix ocupen la sisena posició de la primera nacional espanyola en aquesta jornada de lliga. Aquesta setmana juguen a casa, a les 19:00 de la tarda dissabte, en el pavelló de la concòrdia davant el Cerceda.

Amb futbol, victòria per la mínima davant el Hostalric (1-0), en un derbi, espera’t per molta gent, ja que feia anys que els dos equips de pròximes poblacions no disputaven la mateixa categoria. Ara mateix el CF Tordera, segueix segon en el grup, en posicions d’ascens. Aquesta setmana juguen diumenge a les 17:30 davant el Aro.

Amb bàsquet, victòria còmode per 70-28 davant el Santa Perpetua. Tot i així, el primer equip del bàsquet, no pot aconseguir per això la primera plaça de grup de moment. Aquesta propera setmana jugaran a fora, a les 17:30 al camp del Canovelles. Amb la secció femenina, van perdre per 62-49 a la pista de les de premia de dalt. Tot i així les noies estan posicionades amb la cinquena posició de la tercera catalana. Aquesta setmana jugaran a casa el diumenge a les 12:30 davant l’Argentona.

Amb voleibol masculí, derrota per 1-3 davant el Vilafranca. Amb futbol sala, victòria per 6-7 a casa del Blanenc i amb futbol d’empreses, Aeroport 1-3 Torderenc i Sant Andreu 0-1 Veterans Lloret.

ÚLTIMES NOTÍCIES